Inici

XI CURS TEORICO-PRÀCTIC EN TERÀPIA ELECTROCONVULSIVA

26, 27 i 28 de març de 2019

Aquest curs té com a objectiu capacitar els participants en la utilització eficient de la teràpia electroconvulsiva moderna des d'un punt de vista multidisciplinar, basada en l'evidència i perseguint l'excel·lència.
Es realitzaran classes teòriques amb material audiovisual i també es realitzaran pràctiques tutelades.


Informació addicional:
 • Places limitades a 12 alumnes.

 • El curs s'impartirà a Bennito Menni CASM Granollers.

 • Acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFPS) en tràmit (el 2018 acreditada amb 3 crèdits).

 • És necessària l'assistència mínima del 80% per a rebre el certificat d'assistència.

 • Preu Inscripció:
  Matrícula general: 650€ per a personal extern a Germanes Hospitalàries.
  Matrícula reduïda: 450€ per adscrits CIBERSAM o personal intern de Germanes Hospitalàries no finançat. La inscripció finançada requereix ser autoritzada i gestionada per la corresponent Direcció Mèdica/RRHH
  La inscripció de les matrícules reduïda i general es faran efectives després de confirmar-se el pagament per transferència.


Les places per aquest curs estan esgotades.

AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web seran incloses al fitxer ‘Fitxer Docència’ inscrit al Registre General de Protecció de Dades.

- La informació recollida serà emmagatzemada a la nostra base de dades i utilitzada en els processos de gestió de l'àrea de docència de la FIDMAG.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades al nostre domicili social a l'Avinguda del Jordà, núm. 8 08035 Barcelona (Barcelona).